istenilen ölçüde milföy hamuru
haşlanmış patates
krem peynir
beyaz peynir
maydanoz
dere otu
YAPILIŞI:
Milföy hamurları şerit şeklinde kesilir,dondurma külahına sarılır,yumurta sarısı sürülür ve önceden ısıtılmış fırında pişirilir...
Pişen külahlar soğutulur..Haşlanmış patates ve diğer malzemeler iyice karıştırılarak külahların içine doldurulur ve ağız kısmı maydanozla süslenerek servis yapılır...
NOT:
NOT:
Külahların yapımını daha önce yaptığım külah pasta tarifime bakarak görebilirsiniz....
Tatlı olarak yapmıştım ama tuzlusunu denemek hiç aklıma gelmedi güzel bir fikir çokta şık olmuş ellerinize sağlık canım sevgiler
YanıtlaSilCanım hatcem ellerine sağlık ayyy alıp kaçsam bu güzellikleri keşke kocaman öpüyorum.
YanıtlaSilMerhaba Tarifinizi aldım geç kalmış değilsiniz Çok güzel görünüyor teşekkür ederim.Arkadaşım
YanıtlaSilEtkinliği desteklediğiniz ve O nefis tarifinizle katılımınızdan dolayı yüreğinize sağlık sevgiler
Haticeceğim içine krema doldurarak tatlısını biliyorum ama bu çok değişik iyi bir alternatif olmuş ellerine sağlık sevgiler..
YanıtlaSilbu milföyden külahların her şekilde sunumuna ve lezzetine bayılıyorum tatlısını ayrı tuzlusunu ayrı seviyorum misafir sofralarının da göz bebeği oluyor her daim:)
YanıtlaSilellerine sağlık patateslisi de çok güzel olmuş Hatice
sevgilerle kal
Kızzzzııımmmm sen nasıl bişeysin haa :))ne bunlar harikaaaaaa:)istiyorummmm bize de yapppp:)ellerien sağlık çok öptümm:))
YanıtlaSilTuzlusunu çok iyi düşünmüşsün Haticecim.Ellerine sağlık bence çok şık bir ikram olmuş
YanıtlaSilsevgiler
Cok sirin gorunyorlar ellerinize saglik
YanıtlaSilSevgiler
Sefa
ellerine sağlık Hatice Ablacımmmm:))
YanıtlaSiltatlı kız bayılır bunlara bayılııırr:))
ellerine sağlık çok güzeller
YanıtlaSilImi place tot ce am vazut aici,felicitari!
YanıtlaSilTe rog sa-mi permiti, sa te adaug in lista mea.
canım merhaba nasılsın?
YanıtlaSilseni mimledim sayfama beklerim.mutfağıma yani:)
sevgiler