Mantarlar yıkanır,istenilen büyüklükte bölünür ,mantarlarım küçük olduğu için ben ikiye böldüm.Soğanlar piyazlık doğranır,sarımsaklar da minik minik doğranır ve sıvıyağda kavrulur,biraz domates salçası,ve suyu alınıp minik doğranmış domateslar eklenir(yeşil biber de eklenir istenirse),biraz pişirilir.Mantarlar eklenir ve mantar yumuşayıp suyu çekilene dek pişirilir...Bol maydanoz doğrayıp karıştırılır veeee servis tabağına alınır....İşteee mantar kavurma hazır arkadaşlar:)
14 yorum:
haticeciğim , nasıl severim bilemezsin ..
Biz buna mantar sote diyoruz. Güzel görünüyor, elinize sağlık.
Bak firindan taze ekmek kapip geliyorum hemen banmaya. Hmmmm enfes olmus canim. Ellerine saglik güzel bir hafta sonu diliyorum sana canim benim.
Kalbinle birlikte sunuyorsun,çok güzel.Ellerine sağlık.
Canımmmmmm ellerine sağlık harika ol
muş bayılırım,mutlu hafta sonları,kocaman sevgiler...
BENDE GELIYORUM COK SEVERIM
MISS GIBI OLMUS HATICEM
ELLERINE SAGLIK CANIM
SEVGILER
Canm harikasın karamelin bayılır mantara afiyetler olsun elcezlerine salık.
Benim oncelikli yem eklerimden birisidir bu mantar kavurmasi.
Nasilda guzel gorunuyor.ellerine saglik canim.
mmmm nefis nefis.tabağı alsam direk haticeciğim.sevgiler...
çok iştah açıcı görünüyor eline sağlık
Tabak ve görüntü güzel.elinize sağlık.
Harika görünüyor,lezzeti kalblere yerleseceginden eminim.Tabag seciminde cok dogru bir karar vermisin.Bu bence kahvaltidada ikram edilebilecek bir lezzettir.Ellerine saglik canim.Sevgiyle kal.
Mantar kavurmanız harika olmuş ellerinize sağlık...
Sevgiler...
canim mantarlarin cok enfes görünüyor ellerine saglik
paskalya cöreklerine kendimize yapinca mahlep katiyorum ama okula götürdügümüz icin koymadim asil tariftede yok zaten almanlar mahlepi bilmezler böylede cok enfes bir lezzeti var tavsiye ederim dene
sevgiler hayirli bir hafta dilerim öptüm
Yorum Gönder