Ramazanda ve diğer günlerde artan ve bayatlayan ekmeklerimizi atmıyoruz,minik minik doğrayıp,tavaya biraz sıvıyağ,biraz tereyağ,nane,kırmızı biber, kekik (istediğiniz tüm baharatları kullanabilirsiniz)koyup ekmekleri ağır ateşte kuruyana dek kavuruyoruz sonraaaa bir kavanoza doldurup çorbalarımızı tatlandırıyoruz....
Tarifimi ,İFTAR BEREKETİ ETKİNLİĞİ.3.e evsahipliği yapan SEVİL'e birdemliksohbet.blogspot. gönderiyorum kolay gelsin canım....
4 yorum:
canımmm ellerine sağlık harika bir
fikir aslında kocaman öpüyorum...
CANIM BENİM ETKİNLİĞE VERDİĞİN DESTEK İÇİN TŞK EDERİM YENİ TARİFLERİNİ BEKLİYORUM
SEVGİLER
ben çok üzülüyorum ekmek atıldığı yada küflendiği zaman..ellerine sağlık..
annemde bize yapardı böyle tavada ama içine yumurta kırardı baharat koymazdı,kahvaltıda yerdik,ama senin fikir de çok hoşuma gitti...sevgilerimle.
Kesinlikle harika gözüküyor...
Yorum Gönder