1 Eylül 2009 Salı

KITIR EKMEKLER

Ramazanda ve diğer günlerde artan ve bayatlayan ekmeklerimizi atmıyoruz,minik minik doğrayıp,tavaya biraz sıvıyağ,biraz tereyağ,nane,kırmızı biber, kekik (istediğiniz tüm baharatları kullanabilirsiniz)koyup ekmekleri ağır ateşte kuruyana dek kavuruyoruz sonraaaa bir kavanoza doldurup çorbalarımızı tatlandırıyoruz....
Tarifimi ,İFTAR BEREKETİ ETKİNLİĞİ.3.e evsahipliği yapan SEVİL'e birdemliksohbet.blogspot. gönderiyorum kolay gelsin canım....

4 yorum:

Unknown dedi ki...

canımmm ellerine sağlık harika bir
fikir aslında kocaman öpüyorum...

Sevil Şahin dedi ki...

CANIM BENİM ETKİNLİĞE VERDİĞİN DESTEK İÇİN TŞK EDERİM YENİ TARİFLERİNİ BEKLİYORUM
SEVGİLER

FİLİZ'CE dedi ki...

ben çok üzülüyorum ekmek atıldığı yada küflendiği zaman..ellerine sağlık..
annemde bize yapardı böyle tavada ama içine yumurta kırardı baharat koymazdı,kahvaltıda yerdik,ama senin fikir de çok hoşuma gitti...sevgilerimle.

Pembe Tatlar dedi ki...

Kesinlikle harika gözüküyor...