13 Ekim 2010 Çarşamba

HAVVA'NIN MASASI

Bir süredir resim yayınlayamadım ama bu tembelliğimden değil bilgisayarda bir sorun olduğu içindir :)
Şimdiii gelelim arkadaşım Havva'nın sofrasına,yine çeşit sınırlı ama sohbetin bol olduğu bir yerdeyiz:) harika el işlemeli masa örtüsünün eşliğinde,nefis yiyeceklerle bizleri ağırladı arkadaşım...Ayrıca tariflerimi denemesi çok hoş bir jestti :)....Eline ,emeğine,yüreğine sağlık Havva'cığım... Bakalım neler yemişiz :)
Nuraniye....
Gökkuşağı börek....
Acem pilavı...
Burma tatlı...

10 yorum:

Unknown dedi ki...

Canısı afiyet şeker olsun.Menü çok le
zizmiş:))Kocaman öpüyorum.

TATESAL dedi ki...

Hatcem güzel yorumların için çok teşekkür ederim....Havvanın masası şahaneymiş,herşey çok güzel...Mamalar bahane sohbet şahane değil mi?

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Haticeciğim arkadaşının ellerine sağlık sizlerede afiyet olsun...

Damak Tadı dedi ki...

Havva'nın masası harika görünüyor canım..Kış geldi artık sizin masa keyiflerinize diyecek olmaz..Bizlere de uzaktan bakıp bakıp iç geçirmek düşecek artık..))Keyfiniz bol,şahane masalarınız eksik olmasın Hatça'mmmm..Öpüyorum çok..Özledim ayrıca,bir ara arayıp dedikodu yapalım minicik..))


Sevgiler benden sizlere..)

lezzet sefasi dedi ki...

yapanin ellerien saglik, yiyenlere afiyet olsun.
Sevgiler
Sefa

Unknown dedi ki...

Çok nefis şeyler bunlar,özellikle acem pilavının görüntüsüne bayıldım,sadece o bile olsa yeter bana :) arkadaşının ellerine sağlık..sevgiler..

kalpkurabiye dedi ki...

Hatice Ablacımm Sevgili Havva Hanımın ellerine emeklerine sağlık.. Tülin Ablama katılıyorum yemek bahane sohbet şahane olmuş ne güzell:))

Gönülünce dedi ki...

Harika ikramlar emeği geçen arkadaşın ellerine emeklerine sağlık...

Sevgiler...

Gülcan dedi ki...

BEN HAVVAYA KÜSTÜM BENİ DAVET ETMEDİ DİYE.

Adsız dedi ki...

Geç gelen bir yorum....Ne yapayım Hatice'ciğim insan kendi masasına ne diyebilir ki! canım cicim.Sana teşekkür ediyorum eline gönlüne sağlık.Çok güzel görüntülemişsin.Seni kocaman öpüyorum.