21 Ocak 2009 Çarşamba

TRAMİSU


MALZEME:
1/2 kg.süt
1 yumurta sarısı
3 yem.kaş.un
4 yem.kaş.şeker
1 kutu labne peyniri(ben 3/4 nü kullandım)
vanilya
kakaolu pasta altı
ARASINI ISLATMAK İÇİN:
1 su.bar.süt
1 yem,kaş.nescafe
YAPILIŞI:
Süt,un,şeker,yumurta sarısı karıştırılıp pişirilir,inmeye yakın peynir ilave edilir.Süt ve nescafe ile pastanın alt katı ıslatılır,kremanın yarısı yayılır,diğer pasta üzerine koyulup ıslatılır,krema yayılır ve üzeri kakao ile süslenir....
HEMEN HAZIRLANACAK BİR PASTA...

1 yorum:

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar,

Hiim ellerinize saglik, Tramisu harika olmus,
selamlar.....